Jelenleg nyitott pozícióink


Kiemelt ügyfél-kapcsolattartó (Key account manager)

Ha van tapasztalatod az értékesítés terén, meggyőző az előadói- és kommunikációs készséged, akkor itt a helyed a RIEL-nél, ahol egy dinamikusan fejlődő, elkötelezett, vidám és fiatalos csapat tagja lehetsz. Új kollégánkat Nyugat-Magyarországon történő munkavégzésre keressük.


Milyen feladataid lesznek?

 • Kiemelt ügyfelek kapcsolattartójaként cégünk értékesítési folyamatait tudod segíteni. 
 • A rád váró feladatok közé tartozik kiemelt ügyfélkapcsolatok fejlesztése és kezelése, újak kiépítése, valamint a rendszeres ügyféllátogatás.
 • Emellett számítunk rád a rendezvényeink megszervezésében és lebonyolításában is. 

Ez a pozíció neked való, ha: 

 • Legalább 5 éves tapasztalattal rendelkezel hasonló munkakörben. 
 • B kategóriás jogosítványod van, tudsz vezetni és szeretsz úton lenni. 
 • Önállóan, a határidők betartása mellett tudod munkádat végezni. 
 • Több feladatra tudsz párhuzamosan figyelni és azokat hibátlanul elvégezni. 
 • Felhasználói szinten kezeled az Office alkalmazásokat. 
 • Fellépésed határozott, megjelenésed üzleties, alkalmazkodó- és kompromisszumkészséged magas. 
 • Kommunikációképes angol nyelvtudással rendelkezel szóban és írásban. 

Előnyt jelent, ha: 

 • Műszaki vénád van, ami segít a biztonságtechnikai rendszerek szakmai hátterének megértésében. 
 • Győr vagy Szombathely vonzáskörzetében van a lakóhelyed. 

Miért érdemes a RIEL-nél dolgozni? 

 • Stabil, hosszú távú munkalehetőség, 100%-ban magyar tulajdonú háttérrel rendelkező vállalat vagyunk, ahol az ember is számít, nemcsak a munkája.  
 • Versenyképes termékkör van a cég portfoliójában. 
 • Piacképes alapbér és teljesítményarányos jutalék mellett cafeteria rendszert is biztosítunk. 
 • Céges autót, mobiltelefont és laptopot biztosítunk. 
 • Professzionális műszaki és kereskedelmi háttér támogatja munkádat. 
 • Angol és német nyelvtanulási lehetőséget biztosítunk. 
 • Munkádat korszerű környezetben és teljes technikai háttérben végezheted. 
 • Támogatjuk szakmai fejlődésedet képzéseken, tréningeken keresztül, melyekre szükséged lehet munkád magas színvonalú ellátásához. 
 • Barátságos, közvetlen, fiatalos csapatban dolgozhatsz. 
 • Jó hangulatú céges rendezvényeken vehetsz részt.


Várjuk jelentkezésed, építsük együtt a biztonságtechnika jövőjét!
 

Jelentkezés: https://www.profession.hu/allas/2367416 

Kik vagyunk?

A RIEL magyar tulajdonú középvállalatként több mint 30 éve a biztonságtechnikai szektor meghatározó szereplője. A szektor vezető gyártóinak biztonságtechnikai rendszereinek forgalmazásával foglalkozunk, emellett kiemelkedő műszaki terméktámogatást és profi márkafüggetlen szervizszolgáltatást kínálunk partnereinknek. Azon munkálkodunk, hogy biztonságtechnikai rendszereket és megoldásokat dolgozzunk ki ügyfeleink biztonságának érdekében.

Munkatársaink azok, akik számunkra a legnagyobb értéket képviselik a cégünk életében. Az általuk képviselt professzionális tudásnak köszönhetően büszkén hirdetjük, vállaljuk "Biztonságtechnika felsőfokon" szlogenünket.

Szakmailag felkészült, mégis emberközeli munkahelyi légkörben dolgozunk. Olyan munkahelyi közösséget építünk, ahová munkatársaink szeretnek bejárni és biztonságban érezhetik magukat. Mivel egy stabil, támogató közösségnek a részesei, ahol figyelnünk egymásra és képesek vagyunk együttműködni egymással.

Nálunk nem csak az ügyfeleink, hanem Te is biztonságban vagy!

Csatlakozz hozzánk, hogy veled együtt tegyük biztonságosabbá a világot!

Mi tesz téged leendő közösségünk részesévé?

Fontosnak tartjuk, hogy a RIEL-nél hosszútávon megtaláld a számításaid és olyan értékes munkatársunkká válj, aki örömmel végzi a munkáját és úgy érzi, hogy jó irányba halad a karrierje.

Várunk csapatunkba, ha lentebb felsoroltak valamelyikével tudsz azonosulni akár részben, vagy egészben:

 • Érdekel a biztonságtechnikai világa, izgalmasnak találom azt, hogy ilyen termékekkel foglalkozzam.
 • Motivál, hogy sikereket érjek el, vannak céljaim mind a munkámban és az életemben, ezekért hajlandó is vagyok tenni.
 • Adott kereteken belül, megfelelő irányítás mellett képes vagyok felelősséggel elvégezni a feladataim. Ha hibázom, akkor a megoldásra törekszem és igyekszem tanulni belőle.
 • Összeszedett egyéniségnek tartom magam, képes vagyok megszervezni a feladataim. Nem várok arra, hogy minden pillanatban mások mondják meg, hogy mit kellene tennem.
 • Fontos, hogy minőségi időt tudjak tölteni a családommal, a barátaimmal és nekem is legyen időm töltődni. Ezért a munkára fordított időm maximális kihasználtságára törekszem, hogy a szabadidőmben a magánéletemre tudjak fókuszálni.
 • Törekszem arra, hogy folyamatosan fejlődjek, új ismeretekre tegyek szert. A világ folyton változik, úgy gondolom, hogy nekem is lépést kell tartanom vele.

10 + 1 ok, amiért érdemes nálunk dolgozni

1. Maximálisan támogatjuk a fejlődésed kül- és belföldi képzések, tréningeken keresztül, melyekre szükséged lehet munkád magas színvonalú ellátásához és a saját fejlődésedhez.
2. Támogatjuk a belső karrierutakat, mert hiszünk benne, hogy a meglévő szakmai tudás és szervezetismeret új területen történő kamatoztatása új lendületet hoz a szervezetünkbe.
3. Minden olyan eszközt biztosítunk, amely a hatékony munkavégzésedhez szükséged lesz.
4. Megfelelő kereteket biztosítunk az önálló munkavégzéshez, amelyen belül teret biztosítunk az egyéni elképzeléseid megvalósításának.
5. Tervezhető, családbarát munkarendben dolgozunk, ahol a hétvégéid szabadok és hétköznap is jut idő önmagadra, a szeretteidre.
6. Angol és német nyelvtanulás lehetőséget biztosítunk, hogy meglévő tudásod szinten tartsd vagy továbbfejleszd.
7. Fontosnak tartjuk, hogy megmaradjon a kis cégekre jellemző rugalmasságunk. Ezért hibrid környezetben dolgozunk (irodai és otthoni munkanapok), és minden egyéb téren is rugalmasan állunk a felmerült igényekhez.
8. Olyan vállalat vagyunk, ahol az ember is számít, nem csak a munkája. Munkatársaink nagy része 5-10 éve közösségünk tagjai.
9. Béren kívüli rendszerünk biztosítja, hogy az otthoni munkavégzéshez szükséges ergonomikus környezetet ki tudd alakítani. Ezenkívül szép kártyára biztosítunk cafeteria keretösszeget.
10. A rendszeres vezetői 1:1 beszélgetések, remek alkalmat adnak a visszajelzésre, erre akár ebéd közben, vagy egy kávé mellett is lehetőséged van rá: elérhetőek vagyunk egymás számára, és nyitottak a felvetésekre.

+1: minden esélyt megadunk Neked, hogy nálunk megtaláld önmagad.

Jelentkezni szeretnék hozzátok, mit kell tennem?

Pályakezdőként keresed az utad vagy már rendelkezel pár év tapasztalattal? Netalán a közepén vagy a végén tartasz annak? Esetleg már szakértője vagy a területednek, és új kihívást keresel? Karriered bármely szakaszában is jársz, mi számos lehetőséget kínálunk.

Tekintsd meg nyitott pozícióinkat és találd meg a számodra érdekes pozíciót.

Nem találtál hozzád passzoló pozíciót? Semmi baj, küld el közvetlenül az önéletrajzod és visszajelzünk!

Mi fog történni, miután elküldtem a jelentkezésem?

 • Visszajelzést adunk mindenkinek, aki elküldi a jelentkezését még akkor is, ha nem őt találjuk a legideálisabb jelöltnek.
 • Amennyiben a jelentkezésed alapján úgy ítéljük meg, hogy kellő kompetenciával rendelkezel egy rövid online vagy telefonos interjúra hívunk, ahol az átbeszéljük a pozíciót, valamint a te elképzelésedet a szakmai életutaddal kapcsolatban.
 • Ha az interjú alapján úgy látjuk, hogy egyeznek az elképzeléseink és te is úgy gondolod, hogy megtalálnád a számításaidat nálunk hosszútávon, megívunk egy kötetlen stílusú szakmai beszélgetésre az irodánkba. Minden személyes szakmai interjúnk egy kellemes beszélgetésre hasonlít. Nem használunk stresszinterjús elemeket, nem teremtünk feszült hangulatot és egyéb értelmetlen kérdésekkel sem fogunk fárasztani. Ezen a beszélgetésen a cél a szakmai felkészültséged mélyebb megismerése, valamint ez számodra is egy jó alkalom, hogy megnézd az irodát és megismerd a leendő vezetőd, valamint még 1-2 jövőbeli kollégával is találkozhatsz.
 • Az interjú sikerességétől függően rövid időn belül visszajelzünk neked. Pozitív visszajelzés esetén ajánlatot küldünk neked és reménykedünk benne, hogy minél hamarabb elkezdhetjük a közös munkát.