Keresd az ajándék termékeket a RIEL weboldalán az akciós termékek között.

Akció a kifutó Hikvision IP termékekre

Áreső a RIEL-nél, több, mint 100 termékünk ára csökken! Böngéssz a kedvezményes IP kamerák és NVR-ek között és csapj le rájuk, amíg lehet!

Az akció a készlet erejéig tart!

Akció a kifutó Hikvision TurboHD termékekre

Áreső a RIEL-nél, több, mint 100 termékünk ára csökken! Böngéssz a kedvezményes TurboHD kamerák és DVR-ek között és csapj le rájuk, amíg lehet!

Az akció a készlet erejéig tart!

Satel – TOPAZ most 4+1 akcióban

A TOPAZ Kompakt PIR digitális mozgásérzékelő egy új generációs mikroprocesszor segítségével működik, amelynek köszönhetően olyan használati paraméterekkel bír, melyek korábban csak sokkal nagyobb berendezésekben léteztek. A ház kis mérete és kellemes kinézete miatt nem befolyásolja a védett helyiség küllemét, minek köszönhetően az igényes felhasználók elégedettségét is kivívja. A TOPAZ érzékelő beépített paraméter-rezisztorokkal rendelkezik, ami megkönnyíti felszerelését.

Most megvásárolhatod 4+1 akcióban a készlet erejéig.

Hikvision IP video-kaputelefon szett: DS-KIS601

A Hikvision DS-KIS601 IP video-kaputelefon szett könnyű telepítése és szerelhetősége miatt, ideális választás lehet. Az analóg video-kaputelefon rendszerekhez képest egyszerű és rugalmas a kiépítése. Elegendő lehet egy hálózati kábel a rendszer üzemeltetéséhez, ez nagymértékben leegyszerűsíti és felgyorsítja a kábelezési munkálatokat. Az analóg rendszerekhez képest, az ilyen IP rendszerekben nagyobb a jelátviteli távolság, továbbá támogatják a szabványos hálózati protokollokat. Az applikáció segítségével távolról is nyomon követhetjük a belépőket és akár vezérelni is tudjuk a beléptetést. 

Az akció a készlet erejéig tart!

4MP IP kamera készletkisöprő akció

A Hikvision népszerű EasyIP 2.0 IP kamera sorozata (R6), mely 4 MP felbontással, valós WDR-rel, fix optikával rendelkezik, jelen akcióban jelentős kedvezménnyel érhető el a készlet erejéig. Telepítő partnereinknek most kedvezményt biztosítunk a listaárból. A feltüntetett árak nettó telepítői árak.

Az akcióban résztvevő termékek részletes listájaITT.

Az akció a készlet erejéig tart.

Kérdés esetén keresd kollégáinkat:

Értékesítés

árajánlatkérés, szerződéskötés, ügyfélkapcsolattartás, projektek

ajanlat@riel.hu
+36 (1) 236 8096