Keresd az ajándék termékeket a RIEL weboldalán az akciós termékek között.

Népszerű TurboHD és IP termékakció!

Közkedvelt TurboHD és IP termékeinket most még kedvezőbb árakon érheted el! Tekintsd meg aktuális kínálatunkat ITT!

Az akció december 31-ig, vagy a készlet erejéig tart!

Satel – TOPAZ most 4+1 akcióban

A TOPAZ Kompakt PIR digitális mozgásérzékelő egy új generációs mikroprocesszor segítségével működik, amelynek köszönhetően olyan használati paraméterekkel bír, melyek korábban csak sokkal nagyobb berendezésekben léteztek. A ház kis mérete és kellemes kinézete miatt nem befolyásolja a védett helyiség küllemét, minek köszönhetően az igényes felhasználók elégedettségét is kivívja. A TOPAZ érzékelő beépített paraméter-rezisztorokkal rendelkezik, ami megkönnyíti felszerelését.

Most megvásárolhatod 4+1 akcióban a készlet erejéig.

Hikvision IP video-kaputelefon szett: DS-KIS601

A Hikvision DS-KIS601 IP video-kaputelefon szett könnyű telepítése és szerelhetősége miatt, ideális választás lehet. Az analóg video-kaputelefon rendszerekhez képest egyszerű és rugalmas a kiépítése. Elegendő lehet egy hálózati kábel a rendszer üzemeltetéséhez, ez nagymértékben leegyszerűsíti és felgyorsítja a kábelezési munkálatokat. Az analóg rendszerekhez képest, az ilyen IP rendszerekben nagyobb a jelátviteli távolság, továbbá támogatják a szabványos hálózati protokollokat. Az applikáció segítségével távolról is nyomon követhetjük a belépőket és akár vezérelni is tudjuk a beléptetést.

Az akció december 31-ig, vagy a készlet erejéig tart!

Megérkeztek a HikCentral promóciós csomagok!

HikCentral Essential Csomag
A csomag tartalmazza a videofelügyeleti rendszerek összes alapfunkcióját, és max. 64 kamera kezelését. A csomag részét képezi ezentúl két ajtó teljes felügyeleti menedzsmentje is. Az alap Essential csomag elérhető 16, 32, 48 és 64 csatornás kivitelben.
HikCentral Essential Csomag ANPR funkcióval
A teljes HikCentral Essential Csomag ANPR-t is tartalmaz, és 64 kamerát lehet rá csatlakoztatni. Az ANPR funkcióért csatornánként kell fizetni, az így kapott ár alacsonyabb, mint a kisebb projektek standard ára. Itt is további felár nélkül része a csomagnak két ajtófelügyeleti rendszer! A konstrukció elérhető 16, 32, 48 és 64 csatornás kivitelben.

A promóció 2018. december 31-ig érvényes.

Garázsvásár online - hetente csökkenő árakkal!

A nyári Garázsvásár folytatásaként a RIEL raktárában még megtalálható számos nagyszerű terméket online is elérheted. Kérlek tekintsd meg a listát (kattints a gombra, hogy megtekinthesd az online listát) és küldd el nekünk a kiválasztott termékek listáját az ajanlat@riel.hu címre. A listában fix árak szerepelnek! A termékekre az alábbi vásárlási feltételek érvényesek:

  • A feltüntetett árak nettó egységárak az áfát nem tartalmazzák.
  • Termékekre az általános garanciális feltételek érvényesek, egyéb esetben visszavételre
    nincs lehetőség. Igény esetén, a vásárlás során műszaki ellenőrzést biztosítunk.
  • A vételárak a termékeknél feltüntetett állapotára érvényesek.

Az akcióban résztvevő termékek részletes listája ITT.

A listán szereplő termékek, már csak november 23-ig lesznek elérhetőek, ne maradj le róluk!

Kérdés esetén keresd kollégáinkat:

Értékesítés

árajánlatkérés, szerződéskötés, ügyfélkapcsolattartás, projektek

ajanlat@riel.hu
+36 (1) 236 8096