Akció

Akciók

Gyártóinkkal együttműködve folyamatosan igyekszünk a lehető legjobb árakat kialakítani ügyfeleink számára. Rendszeresen készülünk különböző akciókkal, melyeket érdemes megragadni! Ezen a felületen összegyűjtöttük az összes aktuálisan futó promóciónkat.

Comunello kifutó termékek

Hamarosan bemutatkozik a Comunello új kiegészítő szériája, ezért kisöpörjük a régebbi darabokat. Az érintett termékpaletta igen széles: a garázskapu csomagok mellett egyes érzékelőket, rengeteg kiegészítőt és még sok minden mást is kedvezményes áron kínálunk.

Akciós ajánlatunk 2022. március 31-ig vagy a készlet erejéig érvényes.

Tovább

Kifutó termékek akciója

Vissza nem térő ajánlat kifutó termékeinkre!

Aktuális utolsó darabos termékeink mindig nagy kedvezménnyel érhetőek el a weboldalon, kizárólag a készlet erejéig. Érdemes rendszeresen körülnézned, mivel korlátozott darabszámban állnak rendelkezésre, ne késlekedj a rendelés leadásával!

Az akció a készlet erejéig érvényes!

Tovább

Satel ABAX akció

Kifutó Satel ABAX termékeink akciós áron elérhetőek. A kétirányú, vezeték nélküli ABAX rendszer olyan riasztórendszer a Satel-től, amely megoldást nyújt azon helyzetekre, amikor a megfelelő működéshez szükséges kábelezést nehéz, vagy lehetetlen kivitelezni.

Kedvezményes áron, a készlet erejéig!

Tovább