Keresd az ajándék termékeket a RIEL weboldalán az akciós termékek között.

Pyronix 4+1 akció

Pyronix akció, 4 darab vásárlása esetén az 5. ingyenes! Az ingadozó hőmérséklet és a napfény téves riasztásokat eredményezhet, de nem a KX15DD-nek. A Blue Wave technológiának köszönhetően az érzékelő feltérképezi a környezetét és hozzáigazítja az érzékenységét, hogy fenntartsa az optimális működést. A BG16DF üvegtörés-érzékelő megvédi az ablakokat és beindítja a riasztást, ha törést vagy hajlítást érzékel az ablakokon.

4MP IP kamera készletkisöprő akció

A Hikvision népszerű EasyIP 2.0 IP kamera sorozata (R6), mely 4 MP felbontással, valós WDR-rel, fix optikával rendelkezik, jelen akcióban jelentős kedvezménnyel érhető el a készlet erejéig. Telepítő partnereinknek most kedvezményt biztosítunk a listaárból. A feltüntetett árak nettó telepítői árak. Az ajánlat 2018. február 14-től a készlet erejéig tart.

Az akcióban résztvevő termékek részletes listája ITT.


Design kamerák bevezető kedvezménnyel

Napjainkban nem csak a belső tartalom, hanem a küllem is nagy jelentőséggel bír, így a jól ismert és keresett Hikvision 1080P TurboHD kamerák a mai építészeti trendekhez igazodva már grafitszürke színben is elérhetőek a RIEL raktárából.

Az akcióban résztvevő termékek részletes listája ITT.


Kérdés esetén keresd kollégáinkat:

Értékesítés

árajánlatkérés, szerződéskötés, ügyfélkapcsolattartás, projektek

ajanlat@riel.hu
+36 (1) 236 8096