INTEGRUM – KORSZERŰ KÖZPONTI FELÜGYELET

Az INTEGRUM a Satel lengyel riasztógyártó cég fejlesztése. A Linux alapú szerveren működő rendszer lehetővé teszi az Integra riasztóközpontok központi menedzselését.

A szoftver webböngészős kezelői felülettel rendelkezik. Innen érhető el az összes szükséges funkció. A hagyományos távfelügyeleti megoldásokkal szemben jóval intelligensebb megoldás ez, mivel itt a távfelügyelet nem csak, mint passzív fogadó fél jelenik meg, hanem lehetősége van a kétirányú kommunikáció által programozási funkciók elérésére és a kezelésre, vagy a riasztórendszer élesítésére és hatástalanítására.

Ez különösen olyan esetekben használható jól, amikor egy cégnek több telephelye van országszerte és ezeket a fizikailag különböző helyen elhelyezkedő riasztórendszereket szeretnék központilag menedzselni.

 

A felület nagy előnye, hogy egy országos hálózatról egy összesített képet kapunk.  Pontosan tudhatjuk azt, hogy hol mikor mi történt. A térképes nézetben rétegeket hozhatunk létre, ami lekövetheti a riasztórendszerek felépítését. Kifinomult szűrési beállítások is a rendelkezésünkre állnak és az egyes rendszeresemények mySQL adatbázisban rögzítésre kerülnek.