Hik-Connect for Teams mód

Tóth Krisztián May. 8. (Frissítve: 10 órája) 6 perc olvasás

A Hikvision frissítést adott ki a Hik-Connect biztonsági menedzsment platformjához. A frissített platform új funkciója a Hik-Connect for Teams , mivel az új verzió nem csak az egyéni felhasználók speciális igényeinek felel meg, hanem a különböző középvállalkozások (SMB) és a több telephelyes kezelési forgatókönyvek számára is megfelel az irodáktól az üzletláncokig és a közösségekig.

"Korábban a Hik-Connect fiókok csak egy bejelentkezést tettek lehetővé, amelyet a vállalatoknak meg kellett osztaniuk, ha többfelhasználós hozzáférést akartak" - mondta Ryan Wu, a Hikvision termékigazgatója - "A KKV-k növekvő igényével a kollaboratív munkaterület iránt, új csapatfunkciókat sütöttünk a Hik-Connectbe. Egy elsődleges adminisztrátori felhasználó mostantól létrehozhat egy többfelhasználós fiókot, amely előre meghatározott felhasználói szerepköröket tartalmaz, és hozzáadhatja az egész csapatot a fiókhoz, javítva ezzel az üzleti hatékonyságot és maximalizálva a csapat teljesítményét."

Működési hatékonyság a több telephely és eszköz központosított kezelésével

A Hik-Connect for Teams támogatja a legújabb videótechnikai, kaputelefon, beléptető eszközöket. Az üzlettulajdonosok és vezetők profitálhatnak a vizualizált kezelésből, amely lehetővé teszi számukra, hogy könnyedén nyomon kövessék a rendszerben lévő összes csatlakoztatott eszközt, hozzáférjenek a valós idejű videóképekhez, és útközben is kapjanak eseményértesítéseket.

mediaIamge

Ingyenes?

A Hik-Connect for Teams ingyenes az alábbi eszköz számokig, ezen felül licencet lehet vásárolni. 

  • 32 videó csatorna
  • 10db ajtó
  • 10db ANPR rendszerhez tartozó gépjármű

Licencek

Hozzáférési szintek

A platform lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy a csapattagok hozzáférési szintjeit az egyes szerepkörök és felelősségi körök alapján testre szabják. A munkafolyamatok ilyen optimalizálása biztosítja a csapattagok zökkenőmentes együttműködését. 

mediaIamge

HikCentral vs Hik-Connect for Teams

Mivel a Hik-Connect for Teams gyorsan és egyszerűen telepíthető, konfigurálható és használható, a kezdeti beállítás és az IT-menedzsment költségei nem jelentenek gondot. A P2P-alapú (Peer-to-peer) rendszer továbbá kiküszöböli a drága központi szerverek és a folyamatos felügyelet szükségességét. A valós idejű felügyelet és a frissítések távolról is elvégezhetők, ami tovább csökkenti a költségeket.
A rendszer funkcionalitása azonban nem egyezik meg egy HikCentral rendszerrel, nem fogja tudni azt kiváltani, de nem is célja.

Hik-Connect vs Hik-Connect for Teams

A Hik-Connect teljesen ingyenes, ahogy már megszokhattunk, azonban a Hik-Connect for Teams bizonyos eszközszám felett már fizetős szolgáltatás, azonban kibővíti annak lehetőségeit.

Hik-PartnerPro vs Hik-Connect for Teams

A két platform teljesen különböző célra lett létrehozva, a HikPartner-Pro telepítői oldalról közelíti meg az eszközök kezelését, a Hik-Connect for Teams pedig felhasználói felület. A két platform használata nem zárja ki egymást, mindkét szolgáltatást tudjuk egyszerre használni.

Hol érhető el?

A Hik-Connect webes felületén van lehetőség elkezdeni létrehozni a Create Team gomb használatával.

Hogy néz ki?

Az felület nagyon hasonló a Hik-PartnerPro felülettel, de használata egyszerűbb.

Milyen eszközök támogatottak?

A szolgáltatás a Hikvision legtöbb eszközével használható (régebbi eszközök is támogatottak), itt megtalálható egy kompatibilitási táblázat. Azonban az eszközök nem lehetnek megosztva a sima Hik-Connect szolgáltatásban, ez kizáró tényező!

 

 

Friss bejegyzések