Ajax KeyPad TouchScreen kezelő

Tiba Péter May. 15. (Frissítve: 4 napja) 4 perc olvasás

A RIEL kínálatában már elérhető Ajax új KeyPad TouchScreen kezelő tökéletesen ötvözi a biztonsági és az okosotthon eszközök kezelését. Segítségével könnyedén és magabiztosan irányítható az okosotthon biztonsága.

KeyPad TouchScreen release: Elevating Ajax system management

Ez a megoldás egy intuitív Ajax applikációszerű felülettel, nagy érintőképernyős IPS kijelzővel és csúcsminőségű biztonsági funkciókkal büszkélkedhet, ideértve a DESFire® és BLE (Bluetooth Low Energy) technológiákat.

ajax keypad touchscreen

Az egyik fő előnye a KeyPad TouchScreen-nek az egyszerű biztonsági csoportkezelés. A felhasználók több biztonsági csoportot is megtekinthetnek és vezérelhetnek egyetlen érintéssel, ami lehetővé teszi ingatlanuk különböző partícióinak hatástalanítását, élesítését. A készülék támogatja az értesítéseket hangjelzések formájában riasztások, késleltetések és ajtónyitások esetén, így a felhasználók azonnali visszajelzéseket kapnak rendszerük állapotáról.

A készülék több biztonsági funkcióival is rendelkezik, mint például veszélyhelyzet esetén alkalmazható kód, védelem a kódfeltörés és illetéktelen hozzáférés eszközeivel szemben, manipulációs riasztások, adatvédelem, amik biztosítják, hogy csak az engedélyezett felhasználók férjenek hozzá a rendszerhez. A KeyPad TouchScreen képes okostelefonokat, kártyákat, kulcskarikát és személyes hozzáférési kódokat használni, így három kényelmes hitelesítési módot kínál.

Föbb jellemzők:

  • 5 hüvelykes kijelző fekete-fehér témákkal és automatikus fényerőszabályozással,
  • közelségérzékelő az automatikus billentyűzet aktiválásához, amikor közelítünk az eszközhöz,
  • az automatizálási eszközök számára külön rész a kijelzőn, akár 6 gombig,
  • hangértesítések riasztásokról, ajtónyitásokról, belépési/kilépési késleltetésekről és más eseményekről,
  • állítható pánikgombok riasztás, tűz vagy segéd-esemény értesítéséhez.

A KeyPad TouchScreen számos tápellátási lehetőséget kínál, ami lehetővé teszi a beépített akkumulátorok használatát akár 1,5 évig vagy egy 12 V? tápellátásból való működést akkumulátorral tartalékoltan. Vezeték nélküli technológiái, a Jeweller és a Wings megbízható és titkosított kétirányú rádiókommunikációt biztosítanak az Ajax központtal, akár 1700 méteres távolságban is nyitott területen. A legújabb fejlesztésű billentyűzet mindig naprakész lesz az automatikus, vezeték nélküli firmware frissítésekkel.

Friss bejegyzések