Hikvision hálózati rögzítők 5.0 GUI felületének bemutatása

Tóth Krisztián Apr. 27. (Frissítve: 1 hete) 4 perc olvasás

A technológia rohamos fejlődésével párhuzamosan egyre növekszik az igény a hatékony rendszeroptimalizálásra és a biztonságos adatkezelésre. Blogcikkünkben bemutatjuk a Hikvision hálózati rögzítők legújabb 5.0 GUI felületét, amely a jövőben kulcsfontosságú szerepet fog betölteni a felhasználói élmény javításában és a szervezetek általános hatékonyságának növelésében.

Az új GUI felülettel az eszközök AIoT rögzítőkké is válnak, ami még további plusz funkciókat is jelent. Ezeket egy következő blogcikkünkben fogjuk bemutatni.

Innovatív kinézet

Az új felhasználói felület kialakítása hatékonyabb és gördülékenyebb felhasználói élményt biztosít az új bejelentkező animációval, 3D ikonokkal és az átláthatóbb kinézettel.

Moduláris felhasználói felület

Moduláris menüelrendezés 4 fő videoalkalmazással, így könnyebben kezelhető.

Megváltozott élőkép megjelenés

Az új csatornacsoportosítási funkció egyszerűbbé teszi az eszközök kezelését, különösen a többcsatornás esetében.

Smart Keresés (Smart Search)

Az intelligens szabálybeállítás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiszűrjék az irreleváns videóklipeket, és könnyen rákeressenek a szabályt kiváltó emberi/járműfelvételekre.

AcuSearch

Csak egy kattintás, és az összes kamera felvételéről megjelennek a kijelölt elemhez kapcsolódó videók.

Támogatott modellek

Minikép alapú keresés

A napi felvételeket óránként vagy percenként feloszthatja, ami intuitívabbá és gyorsabbá teszi a felvételek megtalálását a miniképek segítségével.

Új esemény nézet

Az események megjelenése központosítottabb, hogy gyorsan és közvetlenül megkapja az információkat, és a valós idejű riasztási események figyelemfelkeltőbbek a riasztási felugró figyelmeztetésekkel.

Mérnöki vélemény

A Hikvision NVR-ek 5.0-s felülete új hasznos funkciókat tartogat, leginkább az AcuSearch és Smart keresés teszi könnyebbé a felvételek visszakeresését. Az események kezelése a HikCentral-hoz hasonlító felületen sokkal intuitívabb, hiszen több információt látunk az eseményekkel kapcsolatban, örömmel láttuk ezt a változást is. Az új firmware verzió nem csak felülettel kapcsolatos változásokat hozott, hanem funkciók is megújultak, ezeket blogcikk sorozatunk következő részében fogjuk bemutatni.

 

 

Friss bejegyzések