1. Általános

 2. Amennyiben Ön meglátogatta és részben vagy egészben használja A RIEL Elektronikai Kft. oldalt és annak aloldalait, társoldalait, on-line katalógusát, ezzel egyidejűleg kijelenti, hogy ismeri és magára nézve kötelezőnek tekinti, illetve elfogadja ezen feltételeket, amely Ön és a RIEL Elektronikai Kft., illetve az azt üzemeltető személy között - mint egyezség -, létrejött. A RIEL Elektronikai Kft. fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsa ezen feltételeket, és az Ön felelőssége, hogy minden esetben ellenőrizze az adott, aktuálisan érvényes feltételeket. Amennyiben nem ért egyet ezen feltételekkel, kérjük, ne látogassa a RIEL Elektronikai Kft. weboldalait, ne rendeljen annak kínálatából.
 3. Személyi feltételek

 4. A RIEL Elektronikai Kft. csak 18 életévet betöltött természetes vagy jogi személytől fogad el regisztrációs és vásárlási szándékra irányuló kérelmet. A RIEL Elektronikai Kft. mindent megtesz, hogy - adatvédelmi elveinek megfelelően - az Ön személyes adatai a lehető legnagyobb diszkrécióval és felelősséggel legyenek kezelve. Az általunk gyűjtött információk kizárólag ahhoz szükségesek, hogy az Ön vásárlását lehetővé, a weboldal ismételt használatát és a vásárlás folyamatát az Ön érdekében gyorsabbá, praktikusabbá tegyék. Harmadik féllel csak akkor osztunk meg információt, ha azt Ön a vásárlás során igényli (posta, futárszolgálat, hivatalos szervek, vám, stb.)
 5. Vásárlás menete, rendelés

 6. Amennyiben egy termék elnyerte tetszését, több irányban érdeklődhet.
  • Ügyfélszolgálatunkat felhívhatja telefonon az Elérhetőség oldalon megjelölt elérhetőségeken.
  • Írhat központi e-mail címünkre.
  • On-line is rendelhet.
 7. Árak

 8. Az árakat, fizetési feltételeket a RIEL Elektronikai Kft. minden előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztathatja. A vásárló minden esetben köteles megfizetni az éppen aktuális minden olyan adót, illetéket, amelyet az adott időpontban a hatályos magyar jogszabályok és pénzügyi rendelkezések előírnak. Az előrendelt, illetve előre kifizetett termékek árai nem változhatnak, azokra a RIEL Elektronikai Kft. árgaranciát vállal. A RIEL Elektronikai Kft. oldalain feltüntetett árak a rajta kivülálló beszállítók árképzése alapján bármikor változhatnak, így a rendelések csak személyes visszaigazolás után érvényesek. A RIEL Elektronikai Kft. árai magyar forintban vannak megadva és nem tartalmazzák az ÁFÁ-t és a mindenkor hatályos adókat.
 9. Hibák

 10. A RIEL Elektronikai Kft. nem vállal felelősséget a tipográfiai és egyéb elírási hibákért, és fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa az olyan megrendelést, amely bármely okból téves adatokat tartalmaz, akár a visszaigazolást követően is.
  A RIEL Elektronikai Kft. mindent megtesz, hogy a weboldalon található összes adat, információ korrekt, naprakész legyen, azonban elhárít minden felelősséget, amely a weboldalon véletlenül előforduló téves információkból, elírásokból, tipográfiai hibákból adódik.
 11. Harmadik fél

 12. A RIEL Elektronikai Kft. a weboldalon, illetve az eladási helyen olyan szolgáltatást is kínál, amelyet harmadik fél is végez (pl.: csomagküldés, futárszolgálat, stb.). Jelen szabályzattal Ön elfogadja, hogy a RIEL Elektronikai Kft. nem felelős az Ön és a harmadik fél között létrejövő - szerződési feltételek vonatkozásában, - a szolgáltatás minőségével, - bármilyen, a szolgáltatás kapcsán közvetlenül vagy közvetve létrejövő káresemény vonatkozásában.
 13. Viták

 14. Jelen szabályzat elfogadásával Ön kijelenti, hogy harmadik személy által a RIEL Elektronikai Kft.-on keresztül nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos jogi és kártérítési vitákba nem vonja be A RIEL Elektronikai Kft.-ot, (és a számára munkát végzőket, dolgozókat).
 15. Adatok pontossága

 16. A különböző pénzügyi információk, amelyek az árajánlat, előleg, részletfizetés, stb. kondícióira vonatkoznak, tájékoztató jellegűek, és csak visszaigazolás esetén érvényesek.
 17. Adatok beérkezése, feldolgozása

 18. A RIEL Elektronikai Kft. a személyes adatok megszerzése és feldolgozása során különös figyelmet fordít az 1998. évi VI. törvény (az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28-án napján kelt egyezmény kihirdetéséről), valamint az 1992. évi LXIII. törvény (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) fokozott betartására. Az információs önrendelkezési jog érvényesítése végett a RIEL Elektronikai Kft. a személyes adatokat kizárólag az érintett hozzájárulásával tárolja és dolgozza fel adatállományaiban, és mindenki számára követhetővé teszi az adatfeldolgozás egész útját, vagyis hogy mely adatok, milyen célokra, ki által, hol és mikor kerülnek feldolgozásra.
 19. A RIEL Elektronikai Kft. által gyujtött adatok

 20. A RIEL Elektronikai Kft. automatikusan gyűjt információkat egyes oldalainak látogatottságáról, a látogatások számáról és gyakoriságáról. Ezek az információk kizárólag összevontan, egyének szerint nem azonosítható módon kerülnek feldolgozásra és statisztikai célokat szolgálnak. A kollektív adatok elemzése segítséget nyújt a látogatók érdeklődésének felméréséhez, a szolgáltatások igény szerinti fejlesztéséhez. A szolgáltatások egyes részeinek eléréséhez regisztráció szükséges. Az érintett a RIEL Elektronikai Kft. által kezelt adatait bármikor megtekintheti, módosíthatja.
 21. Az adatkezeléshez való hozzájárulás

 22. A RIEL Elektronikai Kft. a személyes adatokat akkor tárolja, ha az érintett személy ahhoz hozzájárul. A RIEL Elektronikai Kft. a hozzájárulást megadottnak tekinti, ha a látogató a regisztációs kérdőívet kitölti, és a "Regisztráció" gombra klikkel, vagy bármely megrendelést eszközöl.
 23. Az adatkezelés célhoz kötöttsége

 24. Az adatgyűjtéssel a RIEL Elektronikai Kft. elsődleges célja, hogy személyre szabott szolgáltatásokat nyújtson felhasználói számára, továbbá megteremtse az interaktív kommunikáció lehetőségét. A személyes adatok megadása révén a RIEL Elektronikai Kft. képessé válik arra, hogy az adott felhasználó érdeklődésére számot tartó tartalmat szolgáltasson, illetve hirdetéseket közvetítsen részére. A RIEL Elektronikai Kft. csak fenti célok megvalósulásához elengedhetetlen adatokat gyűjti, és azokat csak a szükséges mértékben és ideig tárolja.
 25. Az adatok továbbítása

 26. A regisztráció során megadott személyes adatokat kizárólag a RIEL Elektronikai Kft. kezeli, és azokat az érintett előzetes hozzájárulása nélkül senkinek nem továbbítja és nem hozza nyilvánosságra. A szolgáltatások egyes részeinek igénybevétele esetén (pl. online hirdetés, vásárlás) a RIEL Elektronikai Kft. a személyes adatokat szerződéses partnereinek is továbbíthatja. Az automatikusan gyűjtött, összevontan kezelt, kollektív információkat a RIEL Elektronikai Kft. megoszthatja az oldalain hidetőkkel és üzleti partnereivel.
 27. Adatbiztonság

 28. A RIEL Elektronikai Kft. mindent megtesz az általa kezelt személyes adatok biztonsága érdekében. Ennek keretében gondoskodik a technikai feltételek megteremtéséről és az eljárási szabályok kialakításáról, amelyek az adatoknak a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozatal, törlés, sérülés vagy megsemmisülés elleni védelméhez feltétlenül szükségesek. Habár a RIEL Elektronikai Kft. minden erőfeszítést megtesz a személyes adatok védelmében, a technika jelen állása mellett mégsem szavatolhatja az internetneten keresztül történő adatátvitel, a részére küldött, vagy oldalairól lehívott adatok teljes biztonságát. Amennyiben a felhasználó önkéntesen személyes adatokat küld az internetneten keresztül, tudomással kell bírnia arról, hogy az adatokat arra illetéktelen személyek is kifürkészhetik, amelyért a RIEL Elektronikai Kft. felelősséget nem vállal.

Budapest, 2016. 02. 09.